Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση), θα πρέπει να μας αποστείλει μήνυμα αναφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 3229593.

Για να κάνετε αίτημα επιστροφής πατήστε εδώ.

Αίτημα Επιστροφής.

Μόλις ελεγχθεί το αίτημα αλλαγής από το προσωπικό μας, ο πελάτης θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς ή θα λάβει ειδοποίηση με email για την έγκριση ή μη της επιστροφής του, καθώς και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής.

Αλλαγές Προϊόντων.

Σε περiπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελiας σας – και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα αίτημα επιστροφής εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 3229593 με τον αρμόδιο υπάλληλο για τη διαδικασία αλλαγής – αντικατάστασης. Τα προϊόντα και η συσκευασiα τους θα πρέπει να βρiσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο κ.ά.). Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή σας δε θα γίνει δεκτή και το προϊόν θα επιστραφεί πίσω σε εσάς με δική σας χρέωση.

Οι επιστροφές χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος, δεν θα γίνονται σε καμία περίπτωση δεκτές.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον ίδιο τον πελάτη εάν το προϊόν αντικατάστασης έχει αξία μεγαλύτερη των 100,00€. Διαφορετικά η χρέωση αλλαγής είναι 5,00€ (ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής και συνολικού ποσού της πρώτης παραγγελίας), ενώ για κάθε αλλαγή μετά την πρώτη αλλαγή, η επιβάρυνση ανέρχεται στα 6,00 €.

*Σε περιόδους εκπτώσεων οι αλλαγές προϊόντων γίνονται με βάση την αρχική τιμή του προϊόντος της παραγγελίας και όχι την τιμή μετά την έκπτωση.

*Η δωρεάν αλλαγή για προϊόντα αξίας άνω των 100,00€, η χρέωση των 5,00€ για την πρώτη αλλαγή καθώς και των 6,00€ για κάθε αλλαγή μετά την πρώτη ισχύει μόνο στην περίπτωση που η αλλαγή γίνει με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

*Επιστροφές και αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές στα εσώρουχα για λόγους υγιεινής και ασφάλειας των καταναλωτών.

*Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, τα αντίστοιχα προϊόντα επιστρέφονται στον πελάτη µε δική του χρέωση.

Ωράριο Εξυπηρέτησης για αλλαγές:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:30-14:30

ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:30-14:30 & 18:00-20:00

 

Δικαίωμα υπαναχώρησης – Ακύρωση παραγγελίας – Επιστροφή χρημάτων.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να αλλάξει γνώμη και να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, χωρίς να αναφέρετε το λόγο και χωρίς επιβάρυνση (στην αξία του προϊόντος), εντός 7 ημερολογιακών ημερών, από τη μέρα που παρέλαβε το προϊόν.

Επιπλέον διευκρινήσεις:

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
• Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (π.χ. Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο, και όλα τα συνοδευτικά όπως ετικέτες κτλ).
• Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να αποστείλετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα γίνει αποδεκτό το αίτημά σας για επιστροφή χρημάτων.
• Εφόσον ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα που αφορούν την αξία των προϊόντων, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από την S-Linesocks του επιστρεφόμενου προϊόντος.
• Στις παραγγελίες που έχουν επιβαρυνθεί με έξοδα αποστολής το ποσό των μεταφορικών ΔΕΝ επιστρέφεται.
• Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος / των προϊόντων. Ο πελάτης θα πρέπει να στείλει το προϊόν / προϊόντα που θέλει να επιστρέψει αποκλειστικά και μόνο με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιθυμεί, στην έδρα της S-Linesocks, Κολοκοτρώνη 56-58 στον Βύρωνα, Τ.Κ. 16232.
• Τα προϊόντα ΔΕΝ αποτελούν μέρος προσφοράς.
• Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή του προϊόντος / προϊόντων. 
• Υπαναχώρηση και επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνεται δεκτή σε εσώρουχα για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.

Λανθασμένες αποστολές.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 5 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.

Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Ελαττωματικά Προϊόντα.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα 7 ημερών από την πώλησή του, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του με νέο ή την επιδιόρθωσή του εάν αυτό είναι εφικτό χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή του πελάτη.

Μόλις εντοπιστεί το ελάττωμα, θα πρέπει ο πελάτης να καταχωρήσει ένα Αίτημα Επιστροφής, έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί του για τη διαδικασία επιστροφής / αντικατάστασης / επιδιόρθωσης.

Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος / προϊόντων, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την αντικατάσταση του από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής του ή και μεγαλύτερης αξίας, με την υποχρέωση να καλύψει την επιπλέον διαφορά που θα προκύψει.

Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Μετά το πέρας των 7 ημερών η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

*Δεν θεωρείται ελαττωματικό το προϊόν το οποίο έχει υποστεί κακή χρήση.

Όροι που αφορούν όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.

**Όταν γίνεται επιστροφή προϊόντων που έχουν επωφεληθεί από έκπτωση ή προσφορά μέσω προωθητικής ενέργειας, η επιστροφή των χρημάτων θα προσαρμόζεται αντίστοιχα.

** Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η S-Linesocks αντιληφθεί, κατά την απόλυτη κρίση της, ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την εξυπηρέτηση του πελάτη.

** Η S-Linesocks θα αρνηθεί την επιστροφή προϊόντων σε περίπτωση που στην αρχική συσκευασία των προϊόντων – κουτί ή φάκελο προϊόντος – υπάρχουν κολλημένες ετικέτες αποστολής, ταινίες, και παρόμοια, που παραβιάζουν την ακεραιότητα και την εμπορική εμφάνιση της αρχικής συσκευασίας.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να τοποθετούνται σε συσκευασία (σακούλα) της αντίστοιχης εταιρείας ταχυμεταφορών ή άλλη συσκευασία, πάνω στην οποία θα μπορούν να κολληθούν τα έγγραφα επιστροφής (ετικέτες αποστολής κ.λπ.) της εταιρείας ταχυμεταφορών. Εάν δεν υπάρχει συσκευασία η εταιρεία μεταφορών θα σφραγίσει / εφαρμόσει κολλητική ταινία στην αρχική συσκευασία του προϊόντος με αποτέλεσμα την φυσική ζημιά της. Όλα τα επιστραφέντα δέματα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με εκείνη που παραδόθηκαν, χωρίς σημάδια, χωρίς κολλητική ταινία.

Την ευθύνη για την ύπαρξη συσκευασίας πάνω στην οποία θα κολληθούν οι ετικέτες επιστροφής την έχει αποκλειστικά ο πελάτης/αποστολέας.

Ώρες επικοινωνίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο 09:00-14:00
Τηλέφωνο: 210 3229593